Over de siteWelkom op mijn blog! Wat leuk dat je even komt kijken. MinkeMaria.nl is een lifestyle blog gericht op creatieve meiden, die ik ook wel #creachicks noem. Veel verschillende onderwerpen (zoals fashion, interieur, food en lifestyle) maar (bijna) altijd met een DIY-tintje.

Nu hoor ik je denken: 'Dat kon ik in de zijbalk ook al lezen!' Klopt, maar ik ga nu nog even verdere informatie geven, het dekt alles alleen zo lekker. ;)

Geschiedenis
MinkeMaria.nl is een blog die in 2011 begon als modeblog, toen nog onder de naam Minke Maria Style, in een digitale wereld waar ik daarin zeker niet de enige was en al helemaal niet de meest orginele, liep dat helemaal niet, maar ik merkte wel dat mijn DIY's goed werden bekeken en dus ging ik me daar meer op richten. In mei 2013 besloot ik mijn blog van modeblog om te gaan dopen in een naaiblog voor fashionista's. Hoewel ik eigenlijk echt een hekel heb aan het woord zou daarmee wel de lading van wat ik uit wilde stralen worden gedekt

Begin 2014 merkte ik toch dat mijn interessegebied meer was dan alleen mode/ naaien, ik wilde op mijn blog ook mijn recepten delen, interieur DIY's doen en andere creatieve 'lifestyle' ideeën delen. Creatieve lifestyle galmde het door mijn hoofd en opeens bedacht ik me dat dat het onderschrift van mijn website zou worden; MinkeMaria.nl - creative lifestyle. Maar ook dit bleek een beetje te breed te zijn en ik ging bedenken wie ik aan wilde spreken, wat ik uit wilde stralen en wat mij NOG gelukkiger zou kunnen maken.

Het antwoord bleek te liggen in de doelgroep. Ikzelf was altijd al creatief, ook voordat het hip werd en waar je ook kijkt, eigenlijk worden meiden van 15 tot 25 niet snel als creatieve doelgroep gezien. Ik besloot (met de hulp van mijn nichtje van 14) een naam te verzinnen voor mijn lezers en dat werd #creachicks. Stoere, modebewuste en gezellige meiden die graag creatief zijn in hun vrije tijd. Pas jij in die beschrijving? Dan zit je nu dus op de goede blog!

Wat nu?
Elke maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag om 15 uur komt er een artikel van mij online. Ik probeer hierin een soort schema aan te houden in wat ik op welke dag plaats. Op maandag kan ik van alles plaatsen; shoplogs, tags, alles wat niet past op de andere dagen eigenlijk. Op woensdag probeer ik een interieur of lifestyle DIY te plaatsen of een ander artikel in deze sfeer. Donderdag is mijn vaste food dag, dan komen er recepten online of een review van een nieuw product in de supermarkt of een kook gadget. Vrijdag is de dag dat er eigenlijk altijd een DIY online komt, meestal is dit een sierraad of iets dat mode gerelateerd is.

December is standaard mijn 'elke dag bloggen'-maand en in die maand zal er dus elke dag om 15 uur een artikel online komen. Deze maand probeer ik altijd zorgvuldig in te plannen en daarom zal het normale schema wel op de schop gaan in die maand.

Disclaimer
Dit is mijn blog, dat betekent dat teksten en foto's zoveel mogelijk door mijzelf zijn gemaakt, anders zal ik het altijd duidelijk aangeven. Je mag niets van deze blog zonder toestemming kopiëren. Soms schrijf ik gesponsorde artikelen, deze zijn dan te herkennen aan de * die ik voor de titel plaats. Ook als ik een product heb ontvangen om daarover te schrijven zal ik dit altijd aangeven in het artikel.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten